top of page

TA STEGET MOT EN NY KARRIÄR

Kostnad 20 000kr (exkl. moms) kan delbetalas med Klarna

 

Microblading har snabbt blivit en populär och snygg trend där den som vill vakna med snygga bryn väljer att semipermanenta dem med Microbladning stråteknik. Det finns en stor utvecklingsmarginal på denna utbildning och en stor och växande målgrupp. Kundklientel är allt från 18-80 år gamla och du kan utveckla en dig inom branschen så långt du själv önskar.

Målgrupp

Fyllt 18 år, inga förkunskaper krävs, för dig som vill jobba eller jobbar inom skönhet

Upplägg

Kursupplägg för grundutbildning

Dag 1
Kl 10.00 - 12.00 Teori
Kl 12.00 - 13.00 Lunch
Kl 13.00 - 16.00 Teori och praktik

Dag 2
Kl 09.00 - 12.00 Genomgång av föregående dag och praktik syntethud
Kl 12.00 - 13.00 Lunch
Kl 13.00 - 16.00 Praktik på modell.

Examen, diplom m.m.

Efter avslutad utbildning ska du skicka bilder till läraren. Ca 10 stycken utförda behandlingar. Efter godkännande av läraren på den praktiska delen skickar vi ut ett teoretiskt prov. När du klarat provet får du ett diplom som är signerat av läraren.

Godkända enligt Läkemedelsverket

Alla våra pigment är godkända och registrerade enligt Läkemedelsverkets föreskrifter och förordningar.

Lite tips till dig som väljer utbildning:

  • Tänk på att de allra billigaste maskinerna skadar huden mycket vid pigmentering med onödig smärta och onödig skorpbildning och i vissa fall ärrbildning (därför har vi valt bort de maskinerna från vårt sortiment).

  • Köp endast färger som är godkända och registrerade hos svenska läkemedelsverket. Företag som har registrerat färger finns uppradade på läkemedelsverkets hemsida (tyvärr är de väldigt få). Ickeregistrerade färger är förbjudna att använda i Sverige enligt lag.

  • Titta också på bilder som din lärare har, på tatueringar hon själv har gjort, så att du vet vad hon är kapabel att lära ut. Mina bilder finns på Facebook under namnet Beautaholic By Ahrnberg, och på Instagram under namnet Beautaholic_by_ahrnberg.

Call 

0768-905950

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page