top of page
pdo4.jpg

PDO-TRÅDLYFT

Facelift helt utan Kirurgi

Vill uppnå naturliga resultat med estetiska behandlingar och önskar ett ansiktslyft utan att genomgå kirurgiska ingrepp? Då kommer du tycka att trådlyft är ett intressant alternativ för dig!

Trådlyft är ett av våra mest populära behandlingsalternativ då det kommer till att föryngra och strama upp hud. Tack vare ständig produktutveckling har kvaliteten förbättrats.

Dessutom har större medvetenhet bland kunder bidragit till att icke-legitimerade behandlare valts bort till förmån för legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal.

HUR GÅR TRÅDLYFT TILL?

 Proceduren kring trådlyft är mycket enkel. Vid genomförandet av behandlingen placeras trådarna i ansiktet eller på kroppen och därefter tar det 6-12 månader innan trådarna bryts ner i kroppen. Trådlyft är en ny metod som på ett naturligt sätt stimulerar din kropp för att producera kollagen och elastin som i sin tur resulterar i en uppstramning av huden utan kirurgi. Behandlingen går snabbt, är minimal invasivt och utförs helt utan narkos. PDO står för Polydioxanon som är sterila, brytbara trådar som stimulerar kollagen- och elastinproduktionen i huden vilket ger en föryngrande effekt. Efter att själva tråden brutits ned finns den uppstramande effekten kvar i upp till 2 år.

Beautaholic använder enbart CE-märkta, välbeprövade och godkända PDO-trådar. 

Släta PDO- trådar bygger fasthet över tid

Släta PDO trådar är trådar som är tunna som en sytråd. I processen här använder man fler trådar och lägger dessa strax under dermis och trådlyftet kan beskrivas som att man bygger in en lättare korsett över en yta där man över tid vill strama åt eller bygga tillbaka fasthet i huden. Här kan man antingen börja försiktigt för att ”prova på”, men för att få större resultat bör man i behandlingen undvika att lägga för få trådar. Många av våra kunder blir frestade att jobba nästan enbart med hullingar eftersom hullingar ger ett omedelbart lyft, men då kan man också missa nyttan med de släta trådarna. 

En person som tappat mycket elasticitet i huden så kan man dra tillbaka huden med hullingtrådar, men det ger ingen förbättrad hudkvalitet. Det är här de släta PDO-trådarna spelar en viktig roll. För att erhålla elasticiteten, eller förbättra fasthet, bygga in stödkorsett i huden, erhålla glow i huden och ha den där naturligheten med fasthet så är de släta PDO-trådarna som man bör underhålla med. Hållbarheten är ca 1-1,5 år, Men vi brukar rekommendera att underhålla med släta trådarna ca var 6e månad om man vill bygga in bättre hud över tid.

Kollagenet som bildas är oerhört effektivt gällande att strama åt huden (mängdberoende och vilken stadga man har från början). 

Men de släta trådarna självt ger inte ett direkt lyft , utan ska ses som en underhållande behandling för att förbättra hudens kvalitet och fasthet.

PDO hullingtrådar ger omedelbart lyft

Hullingtrådar är  trådar som har små ”taggar” på trådarna. Hullingarna sätts något djupare i vävnaden och dessa taggar fäster i vävnaden och ger ett omedelbart och synbart lyft (men som med alla behandlingar så behöver man genomgå en läkningsperiod). Även här kommer kroppen att bygga upp kollagen kring trådarna som bidrar till att förbättra resultatet vecka för vecka och strama åt huden. Precis som med släta PDO-trådar gäller principen om attfler trådar ger mer lyftresultat, och Vacker Uppsala konsulterar alltid före behandling för att kunna konsultera kring vad som är lämpligt för just dig. Hullingtrådarna sätts in med icke vass nål vilket gör att man oftast undviker blånader. I de fall det det blir blånader så är de väldigt små. Här ingår givetvis tandläkarbedövning som gör ingreppet närapå smärtfritt.

Fördelar med behandlingen

  • NATURLIGT

  • UTAN KIRURGI & NARKOS

  • STIMULERAR DIN KROPP

  • TILLFÖR KOLLAGEN & ELASTIN

  • UPPSTRAMNING AV HUDEN

  • SNABB BEHANDLING

 

 

 

Inför PDO-behandling ska du innan du bokar en tid ha genomfört en konsultation för just trådlyft.

 

Du finner denna tjänst att boka på bokadirekt under standardtjänster. Klicka dig vidare här nedan.

pdo3_edited.jpg
BC092232-C9F3-4010-A8A8-AA7BF3EEFA98_edi
IMG_1559 2.jpg
bottom of page