top of page

INSCULPT

Muskelstimulering

 INSCULPT

Ny innovativ teknik för muskeluppbyggnad och fetteliminering

Vi på Beautaholic älskar kroppsskulpturering och har arbetat länge med det genom våran populära HIFU 9D, och vi presenterar nu en revolutionerande icke-kirurgisk behandling för att reducera fett och celluliter, från QRYO som är Sveriges ledande distributörer för just skönhetsmaskiner.

Denna behandling kan användas över hela kroppen och är beprövad för att ge synliga resultat ofta redan efter första behandlingen. Behandlingen är icke-invasiv, smärtfri och använder ingen farliga kemikalier. Samtidigt hjälper den till att öka muskeltonus och öka cirkulationen. Dessutom är behandlingen testad i stor utsträckning i både Europa och USA och är icke terapeutledd, vilket gör den perfekt att kombinera med andra behandlingar i en duobehandling. För att ta HIFU som exempel.

Vi erbjuder en säker, effektiv och bekväm lösning för att nå dina kroppsskulpteringsmål.

Sveriges mest sålda EMS maskin

Upptäck en revolutionerande teknik för naturlig skönhet och hälsa med INSCULPT från vårt företag. Vi är passionerade om att erbjuda det bästa för våra klienter och har därför utvecklat en unik maskin med high intensity focused elektro magnetic-teknik. INSCULPT sticker ut från mängden genom vår kvalitetsgaranti - alla våra maskiner testas och är CE-märkta för att säkerställa bästa kvalitet. Resultaten talar för sig själva - kraftfulla kontraktioner ger optimala resultat. Och med säkerheten i fokus utbildar vi alla våra terapeuter för att säkerställa en säker behandling för våra klienter. Välkommen till en ny nivå av naturlig hälsa och skönhet."

Det finns många studier som bevisar effekten av just ems stimulering

Här nedan listar vi några:

EN MASKIN SOM GER RESULTAT

Ökar muskulär tonus och volym

Forskning visar att elektromagnetisk muskelstimulering som teknik som ger otroliga resultat. Med över 96% nöjda kunder i USA och resultat som har bevisats av flera studier, kan du känna dig säker på att vår behandling fungerar. CT-skanningar, MR-undersökningar och ultraljud har granskat och säkerställt resultaten – ökad muskelvolym och minskad fettvolym!

Men det är inte bara elektromagnetisk muskelstimulering som ger resultat.

Och för att säkerställa att du får det bästa resultatet, rekommenderar vi alltid att du förvaltar behandlingen tillsammans med rätt kost och muskelstärkande övningar eller promenader.

Effektiv uppbyggnad 

Hur länge varar INSCULPT-resultaten?

Eftersom INSCULPT är ett sätt att bygga muskler så varar resultaten lika länge som om du byggt upp dina muskler på vanligt sätt med hjälp av vikter. Muskler är en färskvara så de behöver underhållas. Dina muskler som du fått kan du underhålla med hjälp av INSCULPT eller på gymmet, en rekommendation är en kombination.

HUR FUNKAR DET

genom elektromagnetiska pulser

INSCULPT är en innovativ behandlingsmetod som använder elektromagnetiska impulser för att förstärka muskeluppbyggnad och minskning av fettvolym. Impulserna tränger igenom huden och fettlagren och når muskelfibrerna, vilket skapar kraftfulla muskelsammandragningar. Dessa sammandragningar är mer intensiva än de som vi normalt genererar med viljestyrd träning. Kroppen reagerar på dessa sammandragningar genom att förstärka muskelfibrerna och leder till ökad muskeltillväxt och styrka. Samtidigt som behandlingen är energikrävande för kroppen, ökar det också ämnesomsättningen och frisätter fettsyror från fettcellerna, vilket resulterar i en minskning av fettvolymen.

INSCULPT är en säker, effektiv och icke-kirurgisk behandlingsmetod som bygger på solid vetenskaplig grund och forskning.

Resultat första gången

Är INSCULPT behandlingar effektiva?

Ja behandlingarna är väldigt effektiva, de flesta känner att det händer något redan under första behandlingen. Du känner att ämnesomsättningen ökar på så sätt att du blir mer hungrig. Du känner dig starkare. Men de flesta behöver 8-10 behandlingar för att se ett synligt resultat. Då kan du se effekten genom att du har mindre fett eller konturerna på dina muskler. För att se muskler på magen till exempel så är fettvävnaden avgörande. Du måste ha en väldigt låg fettprocent för att musklerna på magen ska synas. Men effekten kan ju även vara att du kommer i kontakt med din muskel efter att den skadats, som en rehabilitering. Det kan även vara att du har ont i ländryggen eftersom du har en svag bål. Då känner du oftast resultatet efter bara ett par gånger.

INSCULPT CHAIR

FÖRDELAR INSCULPT

Ny innovativ teknik som anses stärka bäckenbotten och hjälpa emot inkontinens

 

INSCULPT CHAIR är en ny metod som anses hjälpa patienter med urininkontinens, bäckenbottenproblem efter förlossning och/eller nedsatt intim tillfredsställelse.

Bäckenbottenmusklerna är det lager av muskler som stöder bäckenorganen och sträcker sig över bäckenbotten. Starka bäckenbottenmuskler ger kontroll över blåsan och tarmen. Försvagade bäckenbottenmuskler betyder att inre organ inte stöds fullt ut och man kan ha svårt att kontrollera urinblåsan.

 

  • Icke-kirurgisk & smärtfri

  • Inga farliga kemikalier

  • Ökar cirkulationen

  • Stärker muskulaturen
     

Insculpt chair i Göteborg

Insculpt chair, eller cryo chair, är en ny innovativ teknik som anses stärka bäckenbotten och hjälpa patienter med urininkontinens, bäckenbottenproblem efter förlossning och/eller nedsatt intim tillfredsställelse.

 

Bäckenbottenmusklerna är det lager av muskler som stöder bäckenorganen och sträcker sig över bäckenbotten. Starka bäckenbottenmuskler ger kontroll över blåsan och tarmen. Försvagade bäckenbottenmuskler betyder att inre organ inte stöds fullt ut och man kan ha svårt att kontrollera urinblåsan.
 

Fördelar med Insculpt chair och Cryo chair

  • Icke-kirurgisk & smärtfri

  • Inga farliga kemikalier

  • Ökar cirkulationen

  • Stärker muskulaturen

Hur Insculpt chair och Cryo chair fungerar

Insculpt-teknologin använder sig av elektromagnetiska impulser som penetrerar huden och fettlagren för att direkt påverka muskelfibrerna. Dessa impulser framkallar muskelsammandragningar som är djupare och mer intensiva än de sammandragningar vi kan åstadkomma själva. 

 

Liksom vid konventionell styrketräning, reagerar kroppen på dessa impulser genom att stärka muskelfibrerna, vilket leder till muskeltillväxt och förbättrad styrka. Behandlingen orsakar en intensiv aktivitet i musklerna, vilket är mycket energikrävande och ökar kroppens ämnesomsättning. Detta bidrar till att frisläppa fettsyror från fettcellerna, vilket resulterar i att deras volym minskar.
 

bottom of page