top of page

Våra olika bryn och fransbehandlingar!!!

LASHLIFT

 

Vill du ha naturligt vackra böjda fransar skall du välja bort fransförlägningen och unna dig själv en keratin behandling för dina fransar och få ett naturligt resultat som varar i veckor samtidigt som dina fransar helar sig och växer sig starkare.

Varför LashLift? Böjer man upp fransarna från roten så öppnas ögat upp, man ser piggare ut och fransarna ser betydligt längre ut. LashLift är ett skonsammare alternativ till fransförlängning (där man klistrar på fransar av syntet, och som sliter väldigt mycket på dina naturliga fransar).

Kan alla göra Lashlift?

 

Vem som helst kan göra en lash lift behandling. Resultatet varierar beroende på ens egna fransar och förutsättningar. Korta och få fransar får till exempel inte samma effekt som ett par långa fransar hade fått.

Vad innehåller Lashlift?

 

Vid ett lashlift, till skillnad från ögonfransförlängning, används bara de egna fransarna. Då slipper du riskera att fransarna faller av och blir ojämna. Men resultatet blir inte heller lika uppenbart med lashlift, så är du ute efter en riktig wow-effekt så är kanske ögonfransförlängning alternativet du ska välja

Hur ofta gör man Lashlift?

Hållbarhet. En lashlift håller i cirka 6-10 veckor beroende på hur snabb växtcykel på fransarna du har. Normalt tappar vi upp till fem naturliga fransar om dagen vilket gör att böjen successivt blir mildare. Vill man behålla böjen rekommenderas en ny lashlift efter 6-12 veckor.

Att boka lash lift hos någon av våra salonger kostar från cirka 700 kronor. Inklusive färgning börjar priset på 800 kronor.

 

Att boka lash lift hos någon annan salong kostar från cirka 700 kronor. Inklusive färgning börjar priset oftast på 800 kronor.

 

Hos oss kostar en Lashlift 560:- Inkl.keratin behandling och färg

 

 

 

 

 

 

BROWLIFT 

Browlift är ett perfekt alternativ för dig som har en del bryn själv och som inte är redo att göra en microblading.

En del har missuppfattningen om att en Browlift innebär att vi ställer brynen rakt upp vilket inte stämmer så länge du inte själv önskar det som resultat. 

Brow lift, en behandling som gör dina ögonbryn fylligare, ger ökad volym, förfinar formen samt ger ett lyft. ... Vid en brow lift behandling formas och stylas brynets strån till önskad form. I regel avslutas behandlingen även med färgning av ögonbrynen om det önskas

 

Browlift är en behandling som gör dina bryn fylligare och som ger volym förfinar formen samt ger ett lyft.

Vid en behandling formas och och stylas brynet strån till önskad form och avslutas i regel med keratin behandling och färgning om så önskas.

Browlift passar alla som vill slippa styla sina bryn varje dag och som vill vakna upp med en piggare och fräschare look. Passar alla som vill ha naturligt snygga bryn men som inte vill göra en permanent förändring.

En behandling håller mellan 6-10 veckor och hos oss kostar en Browlift inte mer än 530:- och då ingår keratin och färgning

 

Missa inte vår kombo kampanj på Browlift och Lashlift för 900kr (Du sparar 190:-)

MICROBLADING

Microblading, taffy eller 3d ögonbryn är ett samlingsnamn för behandlingen. Det är en kosmetisk semi permanent tatuering som görs med hjälp av en manuell penna, där det läggs små tunna snitt med pigment vilket ger en naturlig look. Denna typ av behandling görs på översta hudlagret, ingen tatueringsmaskin används.

Hur länge håller microblading ögonbryn?

Huden är helt läkt efter 28 dagar och det är då vi gör den obligatoriska påfyllningen av förlorat pigment. Vid fet hy håller färgen sämre samt vid solexponering, kraftig svettning och bad i klorerat vatten. Behandlingen håller olika länge på olika personer och vissa får fylla på oftare.

Vad är skillnaden mellan PhiBrows och microblading?

PhiBrows är det senaste inom Microblading och är en unik microbladingteknik som har fått en stor genomslagskraft på grund av sitt högkvalitativa resultat. Vi tillämpar Phibrows unika pigment och tekniker för att du ska få ut det bästa utav din behandling.

Hos oss kostar en första behandling 3200kr för Microblading stråteknik

Därefter behöver du boka in en touch up inom 2-4 veckor för 800kr. Kommer du senare än inom den tiden debiteras du fullt behandlingspris.

Du kan också boka in ett touch-up besök inom 6 månader från din sista behandling om du önskar fylla i enstaka strån. MEN du måste ha gjort din första touch-up annars debiteras fullt behandlingspris. Denna behandling gäller inte dig som har vart hos annan behandlare innan. Du måste boka en tid för nya bryn så vi har tiden att mäta och se över hur vi skall gå till väga.

 

Vidare finns Powderbrows och Hybridbryn

När vi gör hybridbryn använder vi oss både av stråtekniken och maskinteknik där vi skuggar in brynen. Denna metod passar i regel dig som tidigare har en tatuering där stråna flutit ut och behöver täckas mer eller för dig som önskar ett mer sminkat bryn. Behandlingen kostar 39995kr och återbesök som ovan 800kr inom 2-4 veckor.

Powder brows är vad det låter, en sminkad look på bryn. Super fräscht för dig som älskar piffade bryn och inte vill ha dem naturliga utan mer fixade. Här använder vi bara maskintekinik och behandlingen kostar 4100kr och återbesök som ovan 800kr inom 2-4 veckor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

microblading_skugga.PNG
bottom of page